بازدید مشترک مدیران دانشگاه پیام نور استان یزد و مدیران پارک علم و فناوری یزد از مرکز رشد دانشگاه پیام نور استان یزد در سال 1398

جلسه ای  با حضور ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد و مدیران ستادی و دکتر مهدی لطفی ریاست پارک علم و فناوری یزد و هیات همراه در دفتر مدیریت مرکز رشد برگزار شد. در ابتدا دکتر سید ولی ا... میرحسینی ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی ، در خصوص عملکرد مرکز رشد دانشگاه پیام نور مطالبی را مطرح نمود و در ادامه حاضرین در خصوص رفع موانع و مشکلات مرکز رشد دانشگاه پیام نور استان یزد به بحث و تبادل نظر پرداختند.در پایان مدیران پارک علم و فناوری یزد و مدیران ستادی این دانشگاه از شرکت های مستقر در مرکز رشد بازدید داشتند.
مرکز رشد دانشگاه پیام نور از سال 1393 آغاز به کار نموده و در حال حاضر  4 شرکت فعال در حوزه فناوری را تحت پوشش دارد.